Flytt

Magasinering

Måste ni lämna hemmet innan det nya blir tillgänglig? Behöver ni förvara er inredning någonstans? Akut Städ & Flytt kan hjälpa er med magasinering fram till det är dags att flytta in. Om ni flyttar med oss får ni dessutom 10 % rabatt på magasinering hos Shurgard!

Vad är magasinering?

Magasinering är ett lätt sätt att få lite extra utrymme. Du får ett eget förråd på en anläggning där du är den enda som har nyckeln till ditt utrymme. Du kan välja storlek, förrådstyp och magasineringstid, och du har dessutom tillträde till ditt förråd och dina saker sju dagar i veckan.

Detta kan vi erbjuda:

Många olika storlekar, från 1 till 30 kvadratmeter.
Förvaring under kort eller lång tid.

  • Det är bara du som kan komma in till ditt förvaringsutrymme.
  • Expertråd.
  • Byt förrådsstorlek när du vill, helt gratis.
  • Tydliga priser på vår webbplats.
  • Flyttkartonger, bubbelplast och tejp i vår butik

Flytthjälp

Akut Städ och Flytt i Stockholm är experter på bohagsflytt och flyttstädning inom Stockholm. Att flytta kan verka komplicerat, men det behöver det inte vara! Har ni ont om tid? Vi arbetat med hela flyttprocessen och sköter allt från packning och städning till transport och uppackning. Vi kan även rekommendera vår jourhavande flytt med flyttstädning och transport inom Stockholm.

Kontakta oss för att diskutera vilken lösning som passar er.

Att flytta kan vara mycket jobbigt. Man ska packa och städa, samt komma ihåg att ändra adress på olika ställen. Det är mycket att tänka på, och vanligtvis måste man också ta hand om jobbet och familjen. Därför blir allt så mycket lättare om man anlitar flytthjälp.

Det är klart att man kan be vänner och bekanta att hugga i när man ska flytta. Men det blir ofta jobbigt för alla parter, speciellt om man flyttar ett helt hem. Genom att hyra in någon för flytthjälp så slipper man allt detta, och kan istället koncentrera sig på andra viktiga saker.

Akut Städ ger kvalitetsgaranti vid flytthjälp. Vi innehar F-skattsedel, är registrerad arbetsgivare.

Om packhjälp behövs då kan vi hjälpa er även med packning av bohaget, våra professionella packmästare har lång erfarenhet av att packa alla typer av bohag.

Läs mer information om våra priser gällande pack- och flytthjälp.

Vi flyttar ditt bohag tryggt, snabbt och säkert!

Packning

Packar du på rätt sätt och med rätt material minskar risken för att dina tillhörigheter ska skadas i transporten. På Akut Städ & Flytt lånar vi kostnadsfritt ut kartonger i bra material och ger er tips för hur ni ska packa för att minimera riskerna. Allt för att er flytt ska gå så smidigt till väga som möjligt.

Kontakta oss om ni har några frågor om er packning eller er flytt!

Bohagsflytt

Akut Städ och Flytt i Stockholm är experter på bohagsflytt och flyttstädning. Vi hjälper er att packa samt städa och står även för transport av era flyttkartonger.