Flytt

Att flytta innebär många gånger både nya utmaningar och möjligheter. Dessvärre kan begränsad tid och ork inverka negativt. Det är där vi hoppas att vi kan hjälpa er. Utifrån era önskemål kan vi erbjuda allt från ombesörja hela flyttningen med packning, flytt och uppackning till att flytta delar av bohaget.

Flyttfirmor Stockholm. Hur välja flyttfirma Stockholm?

När man ska välja flyttfirma bland alla flyttfirmor Stockholm är A och O att börja med att kontrollera att flyttfirman innehar nödvändiga tillstånd och försäkringar dvs. Trafiktillstånd och Bohagsförsäkring. Arbetspartner har trafiktillstånd och Bohagsförsäkring dessa finns som pdf-filer under fliken. Ansvar och Försäkring. Om du vill kontrollera om en flyttfirma har trafiktillstånd kan du klicka på länken till Transportstyrelsen:  ”Kontrollera trafiktillstånd”

Bohagsflytt

Akut Städ och Flytt i Stockholm är experter på bohagsflytt och flyttstädning. Vi hjälper er att packa samt städa och står även för transport av era flyttkartonger. 

 Flyttstäd kan verka komplicerat, men det behöver det inte vara, vi hjälper er med hela processen! Har ni ont om tid? I så fall kan vi rekommendera vår jourhavande flytt med flyttstädning och transport inom Stockholm.

Flyttstädning

Akut Städ & Flytt sköter hela er bohagsflytt, från packning och flyttstädning till transport och uppackning. Genom vår flyttstädning blir ert hem skinande rent. Vi erbjuder flyttpaket inklusive transport till allt från privatpersoner till små och stora företag i Stockholm. Detta gäller naturligtvis även jourhavande flytt.

Kontakta gärna oss om ni har några frågor om oss eller vår städservice

Tel. 08-410 179 00
Mobil. 0739-31 06 25

Funktioner Projekt

Våra nya projekt och förslag. Om du inte hittar här vad du vill skriva till oss och vi räkna ut något för dig!

Visa alla
Läs mer ...

Byggservice

Vi utökar verksamheten! Nu finns det även bygghjälp. Som komplett byggföretag kan vi ansvara för...

Läs mer ...

Flytt

Att flytta innebär många gånger både nya utmaningar och möjligheter. Dessvärre kan begränsad tid...