Våra Tjänster

Städ

Städservice i Stockholm

Städservice i StockholmBara lyft luren och allt ordnar sig! I alla fall när det kommer din storstädning! 

Flytt

Att flytta innebär många gånger både nya utmaningar och möjligheter. Dessvärre kan begränsad tid och ork inverka negativt. Det är där vi hoppas att vi kan hjälpa er. Utifrån era önskemål kan vi erbjuda allt från ombesörja hela flyttningen med packning, flytt och uppackning till att flytta delar av bohaget.

Flyttfirmor Stockholm. Hur välja flyttfirma Stockholm?

När man ska välja flyttfirma bland alla flyttfirmor Stockholm är A och O att börja med att kontrollera att flyttfirman innehar nödvändiga tillstånd och försäkringar dvs. Trafiktillstånd och Bohagsförsäkring. Arbetspartner har trafiktillstånd och Bohagsförsäkring dessa finns som pdf-filer under fliken. Ansvar och Försäkring. Om du vill kontrollera om en flyttfirma har trafiktillstånd kan du klicka på länken till Transportstyrelsen:  ”Kontrollera trafiktillstånd”

Bohagsflytt

Akut Städ och Flytt i Stockholm är experter på bohagsflytt och flyttstädning. Vi hjälper er att packa samt städa och står även för transport av era flyttkartonger. 

Byggservice

Vi utökar verksamheten! Nu finns det även bygghjälp.

Som komplett byggföretag kan vi ansvara för varje steg i ert projekt, från idé till färdigställande. Vår egen breda kompetens i kombination med ett väl fungerande kontaktnät ger oss möjlighet att fungera som såväl generalentreprenör som totalentreprenör.

Söker ni en trygg och kvalificerad partner för era byggprojekt är Akut Byggservice det rätta valet. Vi är det flexibla företaget med det stora kunnandet och den höga servicenivån.

Välkommen att kontakta oss för mer information.