Flytthjälp

Flytthjälp I Stockholm

Flytthjälp

Akut Städ och Flytt i Stockholm är experter på bohagsflytt och flyttstädning inom Stockholm. Att flytta kan verka komplicerat, men det behöver det inte vara! Har ni ont om tid? Vi arbetat med hela flyttprocessen och sköter allt från packning och städning till transport och uppackning. Vi kan även rekommendera vår jourhavande flytt med flyttstädning och transport inom Stockholm.

Kontakta oss för att diskutera vilken lösning som passar er.

Att flytta kan vara mycket jobbigt. Man ska packa och städa, samt komma ihåg att ändra adress på olika ställen. Det är mycket att tänka på, och vanligtvis måste man också ta hand om jobbet och familjen. Därför blir allt så mycket lättare om man anlitar flytthjälp.

Det är klart att man kan be vänner och bekanta att hugga i när man ska flytta. Men det blir ofta jobbigt för alla parter, speciellt om man flyttar ett helt hem. Genom att hyra in någon för flytthjälp så slipper man allt detta, och kan istället koncentrera sig på andra viktiga saker.

Akut Städ ger kvalitetsgaranti vid flytthjälp. Vi innehar F-skattsedel, är registrerad arbetsgivare.

Om packhjälp behövs då kan vi hjälpa er även med packning av bohaget, våra professionella packmästare har lång erfarenhet av att packa alla typer av bohag.

Läs mer information om våra priser gällande pack- och flytthjälp.

Vi flyttar ditt bohag tryggt, snabbt och säkert!