Barnvakt

Barnvakt

Bli kund hos Akyt! med garanti vecka

Akyt! är Sveriges marknadsledande barnvaktsföretag och har utvecklats snabbt från starten tack vare att vi satsar mycket på våra anställda barnvakter, levererar hög kvalité till våra kunder samt är ett mycket seriöst och professionellt företag inom branschen. Vi skräddarsyr uppdraget efter era behov och önskemål.

 1. Skapa kundprofil – sök efter en barnvakt helt kostnadsfritt! Inom en arbetsdag kommer en av våra kundansvariga kontakta dig för att skapa en kravprofil. Här går vi igenom ert behov och vilken person ni söker. Vi skräddarsyr varje uppdrag efter just ert behov. Vi startar en sökning efter en lämplig kandidat, vi söker i vår databas och rekryterar även löpande. Du kan fylla i vårt kontaktförmulär så kontaktar vi dig samma dag.
 2. Presentation av lämplig barnvaktAlla våra kandidater presenterar sig på en kort videopresentation, för att ni enklare ska kunna skapa er en bild av vem personen är och om kandidaten kan passa i er familj. Innan ni får en presentation gör vi vår noggranna bakgrundskontroll.
 3. Möte mellan familj och barnvaktOm ni önskar träffa barnvakten koordinerar vi ett möte mellan er. Barnvakten kommer hem till er och träffar er samt oftast även barnen. Ni får chans att ställa de frågor ni har, detta är en chans för båda parter att lära känna varandra.
 4. MatchningOm mötet gick bra gör vi en matchning mellan er och ni har nu en barnvakt! Barnvakten kommer att utbildas i två kurser, en Nannycertifiering och en Hjärt och- lungräddningskurs med certifierad instruktör. Kändes det inte helt rätt på mötet fortsätter vi självklart vår kostnadsfria sökning för er.
 5. UppföljningMen det är inte slut ännu. Vi kommer att göra kontinuerliga uppföljningar med både familjen och barnvakten längs vägens gång så att allt känns bra under tiden ni är våra kunder. Ni får en kontaktperson som gärna hjälper er om ni har frågor eller funderingar kring något.

Nöjd-kund-garanti

Familjer som planerar att ha barnvakt långsiktigt med fasta tider varje månad har en garanti första veckan med barnvakten. Det betyder att om ni inte är nöjda med barnvakten första veckan betalar ni inte, och vi hjälper självklart till att hitta en ny kandidat till er helt kostnadsfritt.

Vill du ha snabbare hjälp?

Som ett första steg skapar vi en kundprofil där vi får ta del av hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Vid skapande av en profil vill vi talas vid över telefon. Om du vill att telefonsamtalet ska gå snabbare är du välkommen att besvara nedanstående frågor.

 • Beskriv ert behov, hur ofta önskar ni hjälp, mellan vilka tider, kan dagarna vara flexibla eller är det några specifika dagar ni önskar hjälp (att ha specifika dagar kan begränsa urvalet).
 • Beskriv hur ett arbetspass kan se ut.
 • Berätta om barnen, antal barn, namn, ålder (månad och år), vad tycker barnet/barnen om att göra, finns det några allergier eller är det något annat vi bör känna till.
 • Var ska barnen hämtas, avstånd mellan hem och dagis/skola.
 • Finns det husdjur i hemmet.
 • Övrigt, är det något mer vi bör känna till.

Här kan du läsa mer om säkerhetsprocessen vid rekrytering av barnvakter.

Skicka in förfrågan om barnpassning

Om du är intresserad av att anlita en barnvakt via oss är det första steget att vi skapar en profil där vi får ta del av hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Därefter påbörjar vi en kostnadsfri sökning efter en kandidat som matchar er profil. Vid skapande av en profil vill vi talas vid över telefon, fyll gärna i nedanstående uppgifter så kontaktar vi dig inom en arbetsdag. Frivilliga frågor kan du fylla i om du vill att telefonsamtalet ska gå snabbare.

 • barn2
 • barn4
 • barn1